Ontdek de voordelen van Transip webmail!

Als jij gebruik wilt maken van je mail dan moet je vaak een aparte app hebben voor het lezen en het versturen van mails en dat is niet altijd even handig. De kans is groot dat je niet altijd een app op je computer hebt en daarom wil je dus dat het makkelijker kan en dat is dan ook zeker mogelijk. Als je namelijk gaat kijken naar Transip webmail dan vind je een makkelijker manier om e-mails te versturen en te lezen. Dit gaat namelijk via het internet en niet via een applicatie. Dat is dus veel fijner en het biedt ook veel voordelen.

envelope paper lot

Lezen van e-mails nog nooit zo makkelijk!

Als je net een nieuwe computer of laptop hebt, dan heb je nog niet alles erop staan dat je er op wilt staan en dat is ook niet zo gek. Wellicht heb je nog niet je email applicatie erop staan en dat is logisch. Dat zijn misschien ook niet de eerste dingen waar je aan denkt, maar als bedrijf moet je wel zo snel mogelijk bij je e-mail kunnen. Daar kan Transip webmail bij helpen. Die bieden namelijk een browser e-mail aan, ook wel een webmail genoemd waardoor jij gemakkelijk en snel je mails kan lezen via je browser.

a close up of the wifi logo on the side of a bus

Ook reageren en versturen is mogelijk!

Een van de fijne dingen van de Transip webmail is dat naast het lezen van mails, is het ook mogelijk om ze te versturen en te beheren. Dit maakt het alleen maar beter, want zo kun je overal waar je wilt via je favoriete browser mailen zonder dat je een applicatie nodig hebt. Dit is dus zeker niet verkeerd om te hebben en kijk ook zeker snel hoe jij dit kan krijgen op je computer.