Profiteer van Catermonkey!

Als klein bedrijf heb je niet zo het probleem om overzicht te krijgen over je personeel. Nu is het wel zo dat als jij gaat groeien als bedrijf dat het personeel ook kan gaan groeien en over het algemeen is dat geen gigantisch probleem. Nu kan het wel zo zijn dat jij het overzicht langzaam gaat verliezen. Vooral als je personeel hebt dat veel onderweg is voor het werk. Daarom is het goed om te kijken naar een manier hoe jij een mooie planning kan krijgen. Gelukkig kan Catermonkey daarbij helpen. Die hebben namelijk een handige personeel planner die jij kan gebruiken.

Overzicht is belangrijk!

Overzicht is best wel belangrijk en vooral als het gaat om je personeel. Je wilt namelijk weten wanneer iemand werkt. Daarnaast wil je ook weten waar iemand aan het werk is en hoeveel uur. Als je dat allemaal niet weet dan is het lastig om mensen ook goed te betalen. Daarom is het goed om contact op te nemen met Catermonkey als jij meer overzicht wilt hebben over het personeel. Die kunnen namelijk een personeel planner bieden waardoor jij duidelijk weet wie er allemaal aan het werk is, waar er wordt gewerkt en hoeveel uur.

Voorkom problemen met loon!

Een keer per maand krijgen mensen loon en het is de bedoeling dat het ook goed gebeurt en dat het duidelijk is voor iedereen. Mocht het voorkomen dat jij als eigenaar niet duidelijk in orde hebt hoeveel er wordt gewerkt en waar er allemaal wordt gewerkt dan krijg je het probleem dat het loon niet volledig wordt uitbetaald. Dat zou best wel zonde zijn, want je werknemers werken hard. Gelukkig kan Catermonkey hulp bieden. Door middel van een handige personeel planner krijg jij overzicht van hoeveel uur iemand heeft gewerkt en wordt het loon goed uitbetaald.

white ceramic mug with coffee on top of a planner